می دانستید کودکان بسیاری از مهارت ها و ارتباط اجتماعی را با بازی های گروهی می آموزند؟ بازی های گروهی باعث می شود فرزندان خود را با طیف وسیعی از فعالیتهایی که نتوانند در خانه انجام دهند آشنا می کند. همچنین روش ایمن برای والدین است که به فرزندانتان می آموزد تا با افراد دیگر ارتباط اجتماعی برقرار کنند و چیزهای جدید را تجربه کنند. در ادامه به مزایای بازی گروهی برای کودکان می پردازیم.
مزایای بازی گروهی کودکان
بازی گروهی برای کودکان مزایایی به شرح ذیل دارد:
1. پیشرفت مهارت های اجتماعی کودکان
کودک ممکن است از ابتدا اجتماعی باشد یا ترجیح می دهد به تنهایی بازی کند که در هر دو حالت خوب است. هر کودک رویکردی نسبت به پیشرفت مهارتهای اجتماعی خود دارد.
اما از سنین سه تا پنج سالگی كودكان باید با همسالان خود تعامل داشته باشند. دقیقا زمانی است که مهارتهای اجتماعی آموخته می شود ؛ یک درس بسیار مهم برای بزرگسالی.
2. ایجاد اعتماد به نفس کودک
کار واقعی در خانه شروع می شود ، زیرا بهترین مورد برای رشد کودکان داشتن روابط خوب با اعضای خانواده و اقوام است. این مسئله به کودک احساس دلبستگی و ثبات می دهد ، خواه ایجاد روابط با والدین باشد خواه با مادربزرگ ها ، عمه ها ، دایی ها یا سایر اقوام و اطرافیان باشد.
مهمترین مزیت بازی گروهی اینست که کودکان یاد می گیرند به والدین یا اطرافیانشان کمک کنند. از دیدگاه عاطفی ، این مهارت ،رابطه کودک و والدین را تقویت می کند ، زیرا تجربه ای مشترک ایجاد می کند.
در عین حال ، کودک در بازی گروهی با افراد جدیدی ملاقات می کند ، که امکان آزمایش فضایی ایمن با وجود جدایی از والدین آنها را فراهم می کند که مزیت مهم برای ایجاد اعتماد به نفس در کودکان و ترغیب آنها به استقلال از سنین پایین است.
مرکز تخصصی پیش دبستان آینده برتر به صورت کاملا حرفه ای به رشد مهارت های فردی و گروهی کودکان از سنین آغازین زندگی می پردازد. این مرکز با تقویت هوش های متنوع کودکان به رشد آنها کمک می کند. در این فرآیند بازی های هدفمنند همراه با جذابیت های کودکانه مهارت های فردی و گروهی را آموزش میدهد و لذت دانستن را با توانستن در دسترس کودکان عزیزمان قرار میدهد.
برای مشاوره می توانید با شماره های 44070226 تماس بگیرید . برای ارتباط با ادمین به پیچ اینستاگرام مراجعه کنید.
3. تشویق کودکان به انجام فعالیت بدنی
بازی کودکان در قالب دویدن ، پریدن ، آواز خواندن ، چرخاندن و موارد دیگرمی باشد. کودک هنگام بازی می تواند بسیار فعال شود. نگران نوع فعالیت بدنی نباشند. دامنه فعالیتها در هر بازی متفاوت است.
برخی از این بازی ها در فضای باز و برخی از آنها در فضای سرپوشیده انجام می شود.بنابراین کودکان این فرصت را دارند که انواع فعالیت ها را امتحان کنند. آنها می توانند مهارت های حرکتی خود را از طریق معماها ، کاردستی و بازی با اسباب بازی ها افزایش دهند.
4. تقویت تخیل و خلاقیت کودکان
استراتژی اصلی برای ایجاد تفکر خلاق در کودکان اینست که به آنها اجازه دهید به روشی بدون ساختار بازی کنند. در بازی گروهی ، کودکان می توانند نقش هایی نظیرعروس بازی کنند یا سناریوهای بازی با عروسک ، و اسباب بازیهای دیگر را گسترش دهند.
ارن می گوید: “ما می دانیم که کودکان در سه سال اول زندگی 80٪ از مغز خود را توسعه می دهند ، بنابراین می خواهیم به آنها فضا را برای شلیک مغز فراهم کنیم.”.
تفکر خلاق برای آینده از اهمیت اساسی برخوردار است ، زیرا آنها برای موفقیت در زندگی شخصی و حرفه ای خود به این مهارت احتیاج دارند.
5. یادگیری از طریق بازی کردن
بازی نقش مهمی در مشارکت کودکان با جهان خارج دارد. به همین دلیل ممکن است کودک خود را در حال انجام تعمیر اسباب بازی یا ایفای نقش دکتر می بینید.
بازی ، تخیل های کودکان را افزایش می دهد و آنها را در موقعیت های واقعی قرار می دهد که در آن ها نیاز به حل مشکلات و فکر کردن به راه حل ها دارند.
کارن امیدوار است والدین فرزندان خود را به تمرین نقش آفرینی تشویق کنند ، زیرا ، “این مهم است که کودکان از همان ابتدا زبان آموزان فعال و اندیشمند باشند.
برای دیدن تصاویر بازی گروهی کودکان پیش دبستانی آینده برتر روی ادامه مطلب کلیک کنید.