مجله

هدف از اردوهای دانش آموزی چیست؟

عکس اردوی دانش آموزان مدرسه

هدف از اردوهای دانش آموزی چیست؟

اردوی دانش آموزی به چه هدفی انجام می شود ؟ آیا تنها دانش آموزان را با هدف سرگرمی و بازی به اردو می برند؟ آیا برای همه دانش آموزان در هر مقطعی ( دبستان ، دبیرستان ) فضای مشترکی درنظر گرفته می شود؟ با ما در ادامه همراه باشید تا به این موضوع بپردازیم.

اردوی دانش آموزی چیست ؟

اردو نوعی گردش یا سفر کوتاه برای دانش آموزان است که برنامه یادگیری تجربی با کیفیت بالا ارائه می دهد .این برنامه برای پشتیبانی از مدارس برای دستیابی به نتایج مفید در چهارچوب برنامه درسی طراحی شده است.گردش در طبیعت، موزه ، سینما ، اماکن تاریخی و هنری از جمله اماکنی است که دانش آموزان را به اردو می برند.

عکس اردوی دانش آموزان مدرسه

عکس اردوی دانش آموزان مدرسه

فواید اردوی دانش آموزی

برنامه های اردویی مدرسه مکمل برنامه های درسی در کلاس است و فرصتی را برای معلمان فراهم می کند تا یادگیری دانش آموزان را در فضاهای متفاوت عملی و حمایتی گسترش دهد.
• اردوی مدرسه محیط زندگی جدیدی را به دور از خانه برای دانش آموز فراهم می کند تا تجربیات جدیدی را برای آنها فراهم می کند که از طریق آن مهارتهای مدیریتی ، مهارتهای بین فردی و عزت نفس آنها افزایش پیدا کند.

هدف از اردوی دانش آموزی چیست؟

یکی از اهداف مهم مدارس ، آمادگی دانش آموزان برای ورود به جامعه می باشد . به همین منظور یکی از برنامه های درسی ، آموزش مهارت های ارتباطی به آنها می باشد . اردو یکی از این برنامه های آموزشی می باشد:
1. تنظیم استانداردهای شخصی بالا
دانش آموزانی که نسبت به خود احساس خوبی دارند و به توانایی خود اطمینان دارند
با دیگران همراه می شوند و این حس و باور خود را با همکلاسی های خود به اشتراک می گذارند.
2. همدلی با دیگران
دانش آموزان احساس می کنند در مکانی حضور یافتند که می توانند مشارکت داشته باشند که به عنوان بخشی از جامعه می باشد. بنابراین حس همدردی و همدلی در آنها ایجاد می شود.

عکس اردوی دانش آموزان

عکس اردوی دانش آموزان

3. یادگیری مهارت ها
اردوی دانش آموزی این فرصت را به دانش آموزان می دهد تا مهارت های رهبری و ارتباطی ، تعیین هدف ، تکنیک های مدیریت زمان را توسعه داده و در تیم ها به صورت مؤثرتری همکاری کنند. تمام مهارت ها و نتایج یادگیری مطابق با برنامه درسی مدرسه است . دانش آموزان از این مهارت ها می توانند در مدرسه، ورزش و زندگی روزمره خود استفاده کرد. مهم تر اینکه آنها یاد می گیرند که با آمادگی پذیرش مسئولیت برای زندگی در آینده ، شغل و فراتر از آن به عهده بگیرند. استفاده از استراتژی های مؤثر برای یادگیری این مهارت ها در اردو بر عهده مسئولین مدارس می باشد بنابراین در انتخاب مدرسه مناسب برای فرزندتان دقت کنید.
4. کار گروهی
یکی از اهداف اردو انجام کار گروهی می باشد.مشاورین و معلمان باید استعدادهای شخصی دانش آموزان را یافته و با استفاده از کار گروهی آن را توسعه دهند . برای این منظور باید از دانش آموزان خاص در یک تیم استفاده شود. اعضای تیم را تحریک به رقابت کرده تا ضمن دستیابی به نتایج ، هم افزایی ایجاد شود.

دبیرستان آینده برتر به منظور یادگیری مهارت های ارتباطی به دانش آموزان اردوهای تفریحی و آموزشی طراحی کرده است که آنها را برای زندگی آینده آماده می کند .برای مشاوره می توانید با شماره های 44070226 تماس بگیرید . برای ارتباط با ادمین به پیچ اینستاگرام مراجعه کنید.

اردوی دانش آموزان دبستانی

هدف اصلی برنامه اردوهای دبستانی توسعه مهارت های اجتماعی و استقلال است. برنامه دبستان دارای تمرکز بر آموزش در فضای باز و محیط زیست است که در رساندن پیام” شیوه زندگی سالم و فعال” کمک می کند. هر برنامه انعطاف پذیر است و به راحتی با توجه به نیاز هر دانش آموز قابل تنظیم است. برنامه هایی برای دستیابی به نتایج حاصل از مهارت های اصلی ، باید از طریق فعالیت های مناسب برای دانش آموزان دبستانی طراحی شود.

اردوی دانش آموزان دبیرستانی

دانش آموزان دبیرستانی در فعالیت های تفریحی در فضای باز مشارکت می کنند تا ضمن بررسی جوانب مختلف برنامه درسی در پیشرفت درس ، بهداشت و تربیت بدنی ، مهارتهای رهبری و ارتباطی را بیاموزند. شرکت در اردو نه تنها باعث ترویج سبک زندگی فعال و سالم می شود بلکه به افزایش گزینه های دانش آموزان برای انتخاب فعالیتها ، سرگرمی ها و مشاغل کمک می کند. برای دیدن تصاویر و  برنامه های اردوی دانش آموزان مدرسه آینده برتر روی ادامه مطلب کلیک کنید.

عکس اردوی دانش آموزی مدرسه

عکس اردوی دانش آموزی مدرسه

نتیجه:
مشاوران مدارس می توانند برنامه هایی برای اردوی دانش آموزان در هر مقطعی طراحی کنند تا نه تنها فضای متفاوتی برای یادگیری آنها ایجاد کنند بلکه با آموزش مهارتهای ارتباطی و مدیریتی آنها را برای زندگی آینده آماده کنند. نتایج نشان می دهد که اکثر دانش آموزان از آموزش اردوها بهره می گیرند و در زندگی از ابزارها ، مهارتها و راهبردها استفاده می کنند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *